2012. október 10., szerda

Festett torta


Egyik rokonom Anya vitte az Anyósának születésnapra ezt a tortát. Kaptam mintának egy fehér alapon feketével festett tortáról képet, ezzel a mintával. De az ünnepeltnek sárga a kedvenc színe, ezért változtattunk. Örültem, mert mostanában nagyon érdekel a festés, ecsettel díszítés. Igaz már korábban is készítettem így tortát de ez az első amin csak festés van. Mielőtt élesben díszítettem volna kicsit gyakoroltam a mintát papíron is. Ez lett a végeredmény:





Sok idő és munka van benne, de a Férjecském - aki a legkritikusabb velem - nem volt elájulva tőle, szerinte " olyan semmilyen ". Na ezt hallva teljesen kétségbe estem. De hál' Isten nem lőttem mellé, mert hasonlított az eredeti elképzeléshez és tetszett:)))




a gyakorlás:)) 3-szor rajzoltam mielőtt nekifogtam a totadíszítésnek

8 megjegyzés:

  1. Nekem nagyon tetszik! Olyan elegáns... A férjek ehhez nem értenek, legalább is nem mindig. :) Én például a mai napi imádom az Indiana Jones-os tortámat, amin a férjem egyfolytában fintorgott, hogy milyen hülye téma meg túlságosan ki van festve... Nekem meg az az egyik kedvencem. De hát erre mondják: ízlések és pofonok! :))

    VálaszTörlés
  2. Férjecskéd csak azt akarta mondani, hogy ennél "nehezebb" tortákkal is megbirkózol ;) Mondjuk szerintem épp elég nehéz szépen festeni egy tortára, a megrendelő szava pedig parancs :)

    VálaszTörlés
  3. Én elájultam tőle! nagyon sok munkád volt vele.
    Ettől lett egyedi.!

    VálaszTörlés