2012. október 11., csütörtök

Achat csiga

Achat csiga.........nem tudom h ismeritek-e az achat csigát? Tenyérnyi nagyságúra  megnövő csigafaj, mostanában egyre többen tartják háziállatként. Születésekor egészen kicsi, aztán lesz belőle egy testes, terebélyes állatka.......  Hát mit is mondjak, mikor először nézegettem még a hideg is kirázott. Nem akarok senkit megbántani, mert ez nagyon szubjektív de ha utánam dobálnák sem kellene........

Ennek a tortának a története egy másikkal kezdődött......egyszer csak kaptam egy telefont azzal h az illető hölgy látta az egyik tortácskámat és mivel a "kisfiának" ( 23 éves) most lesz a szülinapja, lehetne -e h készítsek vmilyen meglepit? Egész pontosan vagy egy trabit, vagy egy achat csigát. Mondtam  h persze! De előbb meg kell tudnom mi is az az achat:))) Aztán egyeztettünk és ez lett a vége:



Az ünnepelt most kezdett ezzel kis kedvenccel foglalkozni, még csak pár centiméterre nőttek, ezért a torta kinézete is meglepetés volt az Anyukának.

Az első fotózás után úgy éreztem kell még vmi ezért kicsi feketét húzgáltam bele....nem tudom h jobbat tettem-e v rosszabbat ..... mit gondoltok?






3 megjegyzés:

  1. Brrrrrr + egy libabőrös smile :-°.... Nem ismertem ezt a csigát de nagyon jól néz ki, csak ha belegondolok, hogy torta....
    De nagyon ügyes vagy és a kérdésre válaszolva, szerintem dobtak rajta a fekete csíkok!
    :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm:) néha félek h túlkombinálom, de akkor most nem ez történt:)

      Törlés
  2. Jól megoldottad a feladatot! A csiga nagyon jól néz ki!
    És szerintem az ilyet mi magyarok inkább megesszük, mint "franciásan".

    VálaszTörlés