2012. június 7., csütörtök

Kalapács torta

Egyszer volt hol nem volt, volt egyszer egy ember. Nem, a szakálla nem volt kender:))) Történt egyszer h ez az ember munka közben megsérült. Két kalapáccsal ütött vmit, de olyan szerencsétlenül  hogy két kalapács összeütése közben az egyikből lehasadt egy vékonyka szilánk és egyenesen belefúródott a kezébe...... Fájt is nagyon szegénynek de csak másnap ment orvoshoz.
A lényeg h kórházi tartózkodás és műtét lett a vége.


Egyik Unokatesóm barátja járt ennyire szerencsétlenül és ez a kalapács torta a szülinapjára készült. csak a poén kedvéért:)))
először arról volt szó h 1 kalapács formájú tortát készítek de gondoltam nem lesz az úgy jó, - mert a családi tortáknál mindig gondolok vmit csakúgy:))) - akkor nem marad mit enni belőle, ezért nagy lelkesen kettőt formáltam. Mint egy pár:))) szimbolikusan fiú kalapács és lány kalapács :))) Aztán leesett az a bizonyos tantusz, hát két kalapáccsal történt a baleset........szóval nem sikeredet azt szimbolizálnom ami elsőre eszembe jutott........







10 megjegyzés:

  1. Jó a háttérsztori, még ha nem is olyan vidám! De gondolom azóta rendbe jött a kéz és örült a tortának. Szuper lett, egy jing-jang kalapács-pár! :-))

    VálaszTörlés
  2. Nagyon ötletes:) Rá is fért a finom süti a történtek után:)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jol eltalad a nyelet, tetszik.

    VálaszTörlés