2012. június 26., kedd

Juhász és a bárányok:)

Ez a torta egy gazdálkodónak készült, ami már első pillantásra kitalálható:) A család közös erővel műveli a földeket, lovat, tehenet, barit tartanak és még minden mást ami ezekkel összefügg.

A kérés az volt h bárányok és juhász legyen a tortán, ha lehet még az 50-es szám és felirat is. Azt hiszem ez sikerült is teljesítenem. Bár az első gondolataim között még szerepeltek fák, bokrok, egy kis patak is de azokkal együtt már nagyon túlzsúfolt lett volna, ezért inkább lehagytam a tortáról.
A barikkal kezdem a figura készítést. Először eléggé megijedtem h hogyan fogok felismerhető bárányt készíteni de aztán nekifogtam és a végeredmény egész jól sikeredett:) Ezek a részletek, kb a 3. vagy 4. bari után láttam át így a figurát....
A kislányom akkor jött a konyhába amikor a barik éppen felkerültek a torta tetejére.  Ilyen "ugrik a majom a vízbe" :)))) Ha a gyerkőceim felismerik nagyon rossz nem lehet és Ő egyből rávágta h bárányok:)) szóval  megnyugodtam jól sikeredet a "szobrászatom":)8 megjegyzés: