2012. március 6., kedd

Orchidea, rózsa és a verseny





A verseny:) hát persze hogy az online cukrász verseny.
Diplomás lettem. Lehet h ez másnak nem számít valami óriási eredménynek, de Nekem az. Kb 1 éve tortázok és most indultam másodszor. Az volt a célom hogy a tavalyi eredményemet fölül múljam. Igaz h ez nem volt nehéz mert akkor a végéről voltam a 14.:)))) Pontosan a 9. burkolt tortámmal:)) De hát senki nem születik úgy h mindent tudjon, hát én sem. Lassan tanulgatok, tapasztalok. Ezért megnyugtató az eredményem mert határozott fejlődést mutat.
 A 2013 évi versenyen a cél a következő lépcsőfok a bronz érem:) ...............ez már nagyon komoly kihívás mert az érmesek elég kicsi csoport.........

Sokat gondolkoztam milyen tortát is készítsek a versenyre. Abban biztos voltam virágos és emeletes lesz. A verseny kiírás napján fejeztem be ezt a tortát. Február 19-én délelőtt 10.50-kor küldtem el a nevezést:))) nagyon kiszámoltam:)) Az a hétvége nagyon sűrű volt 5 tortát kellett készítenem és ráadásul hétfőn ment a férjecském a kórházba kivetetni a manduláját. Szóval minden összejött egyszerre - de ne panaszkodjon az aki az utolsó pillanatra halasztja a dolgait:)))  Nem is sikerült annyit foglalkoznom ezzel a virágos tortával amennyit akartam.
A versenyen túl Noéminek készült ez a torta. Ő készítette a nászajándékba szánt képet nekünk. Mindenképpen akartam vmit adni Neki amit én tudok, mert fantasztikus élményt kaptam tőle.














a tortácskám a kislányommal és velem:)




2 megjegyzés:

  1. Nagyon szép szín-összeállítású torta, gratulálok hozzá! És ahhoz is, hogy ennyit fejlődtél egy év alatt, ez nagyon szép eredmény! :-))Az orchideáidról akár fel is ismerhettelek volna, láttam milyen frankón feltetted a készítésüket-ez alapján én is nekiállok valamikor kipróbálni.

    VálaszTörlés