2013. május 16., csütörtök

Egy őrült hét - utolsó rész

Nagyon szégyenlem magam mert a bejegyzéssel több mint egy hetet késtem.........nem mondhatom h naprakész lennék. Na de jobb későn mint soha:)

 Az a bizonyos őrült hét utolsó nagy mozzanata Domi - az unokahugunk - szülinapja volt. Az egész család összegyűlik, bográcsozásra és utána a torta vágásra. Mit gondoltok ki hozza ilyenkor a tortát?:)))    naná h Én:))
A menő most nálunk Sissy és Rocky a Shake it up-ból. Nem lett az igazi a torta de ennyi jött ki belőlem:



Kicsi tejszínhab is került az oldalára mire a fényképezővel a közelébe értem:)  Most készítettem másodszor ferde tortát - vagyis én annak szántam -  és mindenképpen meg akartam mutatni Nektek is h a véleményeteket kérjem: mit gondoltok meg merjem próbál még egyszer? Mi sikerül és mit csináljak jobban? - na jó az egésznek jobbnak kell lennie de mégis.....
A hétvégére egy vagány csajszi 45. szülinapjára kell tortát készítenem és szó szerint azt mondta h rám bízza hogyan nézzen ki, csak alsó szint vaníliakrémes málna, fölső pedig csoki torta legyen. Ezért most csak ezen gondolkozom:))

Na de visszakanyarodva a szülinaphoz van még itt valami:)))
Látjátok a Hello Kitty-t? Az nem Én voltam:))))) úgy néz ki lesz már társam itt a közelben is. Sógornőm tesójának a párja -  lehet h kicsit bonyolultan hangzik -  Ő készítette azt a tortát.  Lassan a "tortamánia" vírus teljesen eluralkodik fölötte is:))))  Igaz még csak az elején tart de nagyon jól megy neki:)




6 megjegyzés:

  1. Judóca! Nyugodtan merjél újabb ferde tortát csinálni! Megy ez neked, és a következő mindig jobb lesz. Szép volt a "felhozatal" tortából! :)

    VálaszTörlés
  2. Szerintem tök jó a ferde tortád! Amit én "javítanék" rajta: lehet ez ferdébb is- úgyhogy csak bátran faragd ;)

    VálaszTörlés
  3. Ennyi tortából igazán küldhetnél nekem egy szeletkét...;-DDD
    Nagyon vagány lett a lila tortád, imádom a színét! Szerintem nyugodtan próbálkozz, kísérletezz ilyen formával eztán egyszerre csak rájössz a titok nyitjára! Én is szívesen kipróbálnám ezt a technikát, de még nem volt rá alkalmam. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen van pár torta:)
      rem egyszer tényleg rájövök a "titok nyitjára":)))

      Törlés