2012. november 20., kedd

Párnák és dobozok...

Itt most igazából egy tortát kellene h mutassak, mert az volt a kérés h egy párna tortát osszak ketté, az egyik része legyen vadászos a másik fele csajos. Sokat gondolkoztam hogyan is tudnám megcsinálni anélkül h nagyon elütne egymástól a két rész.
Nem újdonság h ilyen tortát kell készítenem, sőt mostanában egyre többször fordul elő h kettő személy egyszerre, egy tortát kap a születésnapjára. Persze most ez is egy ilyen eset. 

Talán 2 vagy 3 hete volt h a Sógornőm is így vitt tortát az öccsének és annak Barát nőjének, amit rendetlen módon még nem is mutattam meg Nektek.......na de szokták mondani ami késik nem múlik..... szóval ott csináltam először h a kért tortát ketté vágtam és külön burkolta úgy h harmonizáljon a két rész egymással. Most is így döntöttem és ez lett a vége:









A vadászos párna közelebbről. Nem volt megkötés mi legyen a tetején, agancs, puska vagy más csak utaljon a témára. Megint közbe szólt a fránya lustaság....előre ki kellett volna szárítani az agancsot......bár a végén a "bicsak" is egész jól mutat. Ugye? Ezek a vaddisznó szemfogai.



Na a rózsával szó szerint birkóztam:)) Rózsaszín rózsa volt az első változat, amiről a végén úgy döntöttem hogy a másik párna zöldje miatt változni a kell. Nem tetszett egymás mellett a két árnyalat.



Itt látszik h kicsit  "összepiszkoltam" a szirmokat de csak rosszabb lett a helyzet.


Végül meg lett az odaillő:))) Legalábbis remélem. Mit gondoltok melyik volt a legjobb?




 Természetes fénynél így hatott a lila:




És ha már említettem a Sógornőm tortáját akkor most azt is megmutatom:)))




Tavaly Nekik készült a 2:1 torta. Hát most nem volt ötletünk ezért lett ajándék doboz. A nevük kezdőbetűjét írtam még rá h azért mégis személyes legyen a torta, vagyis a tortácskák:))

4 megjegyzés:

  1. Nekem a fehér rózsa jobban tetszik ;) Egyébként nagyon helyesek a párnácskák, nem lehet könnyű ilyet készíteni, ügyi vagy :)

    VálaszTörlés
  2. köszönöm Tejszínhab:) akkor jól döntöttem h az lett a vége:)

    VálaszTörlés
  3. Szerintem is szuperek a párnák! Nagyon ügyes vagy, én ilyenbe bele sem mernék vágni... :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugyan nem mondj ilyet mikor olyan csodákat készítesz!!

      Törlés