2012. november 5., hétfő

Ikreknek

Nem rég egy nagyon komoly feladatot kaptam, ikreknek kellett tortát készítenem. Két 3 éves kisfiúról van akik rajonganak a tűzoltó és rendőr autókért. Tehát a feladat adott volt. Neki kellett ugranom egy tűzoltó és egy rendőr autónak.






Mikor elvállaltam már tudtam h sokat fogok szenvedni, egyszerre kettő ilyen nehéz torta..........és mit mondjak a végeredmény súrolja bevállalom kategóriát. Hiába az autó formával nem tudok megbirkózni.A tűzoltó autón annyi részlet van h ember legyen a talpán aki el tudja készíteni elfogadhatóan, a rendőrautónak pedig az arányait nem találtam el. A motorháztető túlságosan hosszúra sikeredett. Szóval nem voltam elégedett a végén.
Csak szabadkozni tudtam , mondván buta női sofőr - mint én - nem ért az autókhoz:))) még szerencse h senki nem találta ezt akkora katasztrófának mint:)))

2 megjegyzés:

  1. Én egyáltalán nem találom katasztrofálisnak! Nagyon nehéz 2 tortát vállaltál be, és biztos, hogy a gyerekek sem azt számolgatták, hogy csík van a rendőrautó oldalán ;) Jók lettek, ne aggódj :)

    VálaszTörlés
  2. Aranyos vagy Tejszínhab köszönöm:)

    VálaszTörlés