2012. április 3., kedd

Foci labda és Barcelona

A barcelonás focilabda története ezzel a tortával indult. Nagyon gyorsan kellet elkészítenem. Egy szombati délelőtt 10-kor jött a telefon:  "3-4 óra körül köszöntés lenne és elfelejtették a tortát , lehetne-e gyorsan vmit összedobni?" Hát mindenkinek nem tettem volna meg, mert pont akkor végeztem az aznapi tortákkal és indultunk a gyerkőcökkel a szabadba. Szerencsére a Férjecském otthon volt és elvitte őket, így tudtam sütni. A díszítés pedig készen lett az alvós időben. 
A kérés egy focilabda volt csak úgy simán fekete-fehérben vagy ami sikerül:)))
Ilyen labdát már készítettem párat ezért most vmi mást akartam. Energia és idő is volt a hobbimhoz:)))) ezért amíg sült a tészta és hűlt a krém, kicsit nézelődtem a face-en, az ünnepelt adatlapján. Láttam h Messi és Barcelona rajongó. Ekkor már kész volt a terv:)) villám gyorsan rajzoltam, vágtam, festettem a címert és ez lett a végeredmény:





Persze a szokásos baki sem maradhatott el a fényképezés körül:))) mert annyira siettem h elfelejtettem lefényképezni:))) ezt a képet a labda felvágása előtt készítették és a telcsimre kaptam. De ennyi nem elég mert onnan eltűnt hihi biztosan figyelmetlenségemben kitöröltem. Végül a neten is megkaptam és ezt tudom most megmutatnom. 


A következő Barcelónás labda ugyan abba a családba készült de most már előtte nap jött a kérés:)))
Legyen megint labda és barcelona........ lehet olyan mint az előző.....de ha az eredeti Barca labda lesz az sem baj.........
Egy mezzel egészítettem ki mert nem találtam az eredeti labdáról semmit és a Férjecském sem tudott segíteni. A mezre írtam az ünnepelt nevét és évei számát:))))










Ui: eddig majdnem elégedett voltam a labdáimmal de mostanában láttam  olyan focilabdákat h az embernek kedve támad játszani velük annyira élethűek.  Dinánál és Tejszínhabnál  megnézhetitek.

8 megjegyzés:

  1. Szia Judóca! Nagyon jópofa ez a Barcás színkombináció! :) És köszi a propagálást is :)) Bár az enyém csak fél focilabda, Dináé viszont egész :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Tejszínhab:))))) Igazából nagyon nem szeretem ezt a Barcas kéket-pirosat-sárgát egymás mellett:( de a téma ezt kívánta

      Törlés
  2. Hűha és hűha! Milyen lett volna vajon ha több időd van rá?? Nagyon szuper, gratulálok! :-))

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó mindkettő, nem látszik, hogy kevés időd volt rá! Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok nektek!

    VálaszTörlés
  4. Nézz be hozzám, van számodra egy díjam, ha elfogadod!

    VálaszTörlés
  5. Hűha, most vettem észre, hogy csak, és köszönöm! Igazán jópofa lasztik lettek, főleg, hogy ilyen kevés időd jutott rá! :) Hajrá!

    VálaszTörlés