2012. április 12., csütörtök

Díj és elmaradt játék:((



Még az ünnep előtt kaptam Tejszínhabtól egy játék felhívást, a húsvéti játékra amit már szerintem mindenki ismer . Nagyon sok blogger játszott Húsvét előtt és nagyon sok ínycsiklandó ételt, süteményt ajánlott az ünnepre. Aztán az erről szóló bejegyzésem elmaradt:((
Most mentegethetném magam h miért nem vettem a fáradságot és az én amatőr szintemen miért nem próbáltam legalább pár finomságot mutatni, ha már tortás blogot firkálgatok, de nem teszem. Inkább nagyon szégyenlem magam:((((

Ma ért a következő meglepi, Teller-cake adott nekem egy "Sokoldalúság díjat".
Szabály egyszerű: 7 dolgot kell elárulnom magamról és 15 blogírónak kell továbbadnom.
Teller-cake nagyon érdekesen írta le a történetét a cukrászattal való kapcsolatáról.




7 újdonság rólam:

1.Nekem nincs érdekes történetem, sőt még csak történetem sem "A cukrászat és én témában" mert még másfél éve sem gondoltam arra h bármikor is komolyan fogok foglalkozni a dologgal.
2. Nem mondhatom h sokat segédkeztem volna a konyhában amikor még otthon laktam, a szabadban sokkal szívesebben töltöttem az időmet.
3. Hihi ez elég ciki de még tésztát sem tudtam főzni amikor férjhez mentem.
4. A Nagymamám próbálkozott azzal h megtanít pár konyhai dologra de sajna az első 5 percben már mindig összevesztünk. Na nem miatta...:)))
5. Élesben tanultam mindent, egyedül akkor amikor már muszáj volt:))) különben a Férjecskémmel nem ettünk volna. 2004-ben kezdtem a konyhai tevékenységemet és nagyon nem szerettem.
6. A főzés most is gondot okoz néha:))
7. A Kisfiam 4. szülinapjára készítettem az első bevont tortámat. Aztán a többi már csak úgy jött magától.
A gyerkőceimmel igazi szórakozás a konyhai tevékenység:) gondolom már ezt leszűrtétek
Mostanra igazi torta mániás lettem! Bár már ezt is tudjátok:))

Hát a szabályok szerint sikerült összeszednem magamról jó sok eddig még nem közölt dolgot, ami szinte majdnem mind negatív.........:)))) ezek mutatják hogy a főzés, sütés tanulásának a közepén vagyok és soha nem is lesz ez máshogy.

Most kell találnom 15 blogszerzőt  akinek tovább adhatom a Sokoldalúság Díjat.

Marisz
Angi
Gigi
Édy
M@rti
Rózsika

Azt hiszem most itt megállok:))) nem minden blogger szereti ha ilyesmivel bombázzák és többen vannak akik már teller-cake-től is megkapták, ezért már én nem adnám Nekik újra.

7 megjegyzés:

  1. Kedves Judóca! A díjat megköszönöm és elfogadom!
    Mivel már két másik személytől is megkaptam, nem küldöm tovább, csupán belinkelem a blogodat.

    VálaszTörlés
  2. Örülök, hogy örömet szerezhettem a díjjal, hiszen ahogy írtad:nem mindenki örül az ilyesminek. Pedig én biztos vagyok benne, hogy az első blogos időszakban mindenki nagyon örült az efféle elismerésnek, nekem is nagyot dobbant a szívem amikor az első díjamat kaptam! :-))) A főzéssel én is úgy voltam mit te, férjhez mentem és kénytelen voltam megtanulni, de ma már nagyon élvezem azt is! :-))

    VálaszTörlés
  3. Judóca! A díjat köszönettel elfogadom, te vagy a harmadik, aki adta.
    Itt írtalak be:http://www.blogger.com/blogger.g?blogID=896788314377305286#editor/target=post;postID=2823316009749005608

    VálaszTörlés
  4. Szerintem nagyon aranyos történeteket írtál le :) A húsvét ugyan elmúlt, de azért nyugodtan posztolj még finomságokat, részemről úgyis érdeklődésre tart majd számot :))

    VálaszTörlés
  5. Judóca!Nagyon köszönöm a díjat.Sajnos megcsinálni idő hiányában most nem tudom, de mentségemre váljon, hogy komolya baleset történt a családban és nem sok szabadidőm van!Azért még 1x köszönöm, hogy gondoltál rám!:)

    VálaszTörlés
  6. Kissé megkésve, de én is köszönöm, hogy gondoltál rám!
    (Most megcsinálom a házi feladatot! :-) )

    VálaszTörlés
  7. A tésztafőzésről eszembe jutott valami ;-)))) Böngyöcke

    VálaszTörlés